Uit het gastenboek

“Even een berichtje om te laten weten dat we het weer prima naar ons zin hebben gehad. Maison Jeanne is een fantastisch huis. Meer een thuis dan een vakantiehuis. Het ligt op een prachtige, rustige plek; lekker ruim; sfeervol. Ik voelde me een gezegend mens om daar met elkaar tijd door te mogen brengen.”

“We verblijven hier nu enkele dagen in jullie huis. We genieten van de sfeer van oudheid, de rode plavuizen, de muren en balken, de indeling. De Morvan heeft al veel van de herfstsfeer op ons overgebracht. Het is hier schitterend. Het uitzicht is magnifique en bij elke weertype weer anders.”

“Hartverwarmend en zonovergoten waren onze vakantiedagen! Dankbaar hebben we genoten van het prachtige uitzicht aan het eind van de wereld, de hoorbare stilte op deze unieke plek en de warmte van het houtvuur”

“‘s Morgens vroeg vanaf het bordes kwamen deze regels van een lied bij ons naar boven: ‘Met nevels als een sluier, de groene aarde tooit, Zijn dauw als vreugdeparels, over de velden strooit.”

“We hebben veel geluierd in de hangmat onder de boom en tegen de avond het vuurkorfje aansteken en dan lekker barbecuen of wokken. Een lekker wijntje erbij. Het was goed toeven daar.”